به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، غلامرضا لنگری زاده مدیرامور تغلیظ گفت: فاز دوم توسعه تغلیظ مجتمع مس سرچشمه با همان ظرفیت اسمی طرح اولیه برای فرآوری روزانه 21 هزار تن سنگ معدن و تولید 550 هزار تن کنسانتره در نیمه نخست سال 93 به بهرهبرداری خواهد رسید.
لنگری زاده همچنین درباره تجهیزات و تکنولوژی بکار رفته در واحد تغلیظ نیز تصریح کرد: به طور کلی اجرای فاز اول توسعه واحد تغلیظ در سال 83، با نصب تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا فعالیت خود را آغاز کرده است که با حذف سنگ شکن و نصب آسیای نیمه خودشکن معروف به سگ میل و استفاده از سلول های فلوتاسیون با حجم زیاد ، تکنولوژی به کار گرفته شده در امور تغلیظ ارتقاء یافت.
وی افزود: با توجه به نصب سیستم های پیشرفته و تعریف و اجرای پروژه های تحقیقاتی به راحتی می توان گفت که از نظر تکنولوژی فرآوری چیزی از دنیا عقب نیستیم.
مدیرامور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه از تولید روزانه 1500 تن کنسانتره در این واحد خبرداد و گفت: به طور کلی در این مجموعه روزانه با فرآوری 63 تا 68 هزار تن سنگ معدن حدود 1400 تا 1700 تن کنسانتره تولید می شود.
مسیر پیشرفت از ابتدا در کارخانه تغلیظ هموار گشته است
لنگری زاده با بیان اینکه بکارگیری و استفاده از دانش و تکنولوژی روز دنیا برای دستیابی به ظرفیت اسمی تولید در واحد تغلیظ یکی از هدف های اصلی محسوب می شود،اظهارداشت: از همان ابتدای راه اندازی واحد تغلیظ تحقیقات بسیار خوبی در واحد خردایش و برای فرآوری بهتر سنگ معدن صورت گرفت.
وی افزود: در بخش فلوتاسیون نیزنوع مواد شیمیایی و نحوه توزیع آنها تغییر پیدا کرد و کارهای بسیار جدیدی به صورت پروژه های کوچک بر ای افزایش کارآیی تعریف و اجرا شد.
لنگری زاده با بیان اینکه پایه پیشرفت از همان ابتدا در کارخانه تغلیظ پی ریزی شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر رویکردی که در مقابل مشکلات و تغییرات داریم با توجه به پیش زمینه فعالیتهای صورت گرفته در واحد تغلیظ و با تجزیه و تحلیل مشکلات و عکس العمل به موقع در برابر آنها موجب شده تا یک سیستم انعطاف پذیر در برابر مشکلات از لحاظ نیروی انسانی در این واحد شکل گیرد.
وی در پایان افزود: با تغییر شرایط خردایش و بکارگیری مواد شیمیایی جدید مبتنی بر تحقیقات انجام شده سعی در تولید کنسانتره ای متناسب با نیاز امور ذوب داریم.
انتهاي پيام/