به گزارش
خبرنگاراجتماعی باشگاه خبرنگاران عباس قائد رحمت گفت: با توجه به اینکه ایران کشوری پویا و غنی در زمینه مسائل فرهنگی است و سابقه و تمدن فرهنگی چند هزارساله دارد، تمامی نهادهای کشوری بنابر وظایف و کارکردهای خود می توانند در توسعه فرهنگی و اجتماعی جوانان موثر باشند.
نماینده مردم درود و ازنا تصریح کرد: بسیاری از جوانان ما با کسب علم و تحصیلات دانشگاهی خود
در راستای توسعه و پیشرفت فرهنگی و اجتماعی کشور گام بر می دارند. این امر نشان دهنده اشتیاق و انگیزه جوانان برای بهبود مسائل فرهنگی و اجتماعی است. با توجه به این امر می توان از خود جوانان برای ارتقای مسائل فرهنگی و اجتماعی و مشارکت فعالانه در این زمینه کمک خواست.
وی جایگاه دولت در تحکیم مبانی فرهنگی و تربیتی را بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: دولت باید در مباحث تربیتی و فرهنگی نقش موثر خود را در جامعه ایفا کند. آموزش و پرورش باید از کودکی و نوجوانی آموزش های مناسب را به افراد جامعه ارائه دهد. بخش های فرهنگی و اجتماعی در کشور ما نسبت به برخی کشورهای دیگر بسیار قوی هستند و سعی ما بر این است تا در بخش هایی که عقب هستیم خود را به سطح مطلوب برسانیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص مسائل فرهنگی و اجتماعی خانواده گفت: فرزندان در دامان خانواده ها پرورش می یابند و خانواده ها اولین نهادهای اجتماعی هستند که فرزندان خود را در این امر آموزش می دهند و بعد به جامعه می فرستند. هر چقدر خانواده ها بتوانند به خوبی وظایف آموزشی خود انجام دهند، جوانان ما به بالندگی بیشتری در جامعه می رسند. چرا که فرزندپروری، آموزه های دینی و مباحث فرهنگی و اجتماعی از کارکردهای نهاد خانواده در جامعه است.
انتهای پیام/