چای سبز خطر بیماری‌ها قلبی عروقی را کاهش می‌دهد، ولی به علت تداخلات دارویی در خوردن آن دقت کنید.

مریم کشاورزی کار‌شناس گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خواص چای سبز آنتی اکسیدان، محافظت در مقابل بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت، آرامبخش و ضد استرس، رفع التهاب و حساسیت دستگاه تنفسی، کنترل کننده فشار خون و کلسترول، چربی سوز، کاهش دهنده وزن بدن و مانع از چروک خوردن و افتادگی پوست است. 

وی در ادامه به خصوصیت ویژه چای سبز اشاره کرد و گفت: به علت دارا بودن ترکیباتی مثل پلی فنول‌ها و کاتچین‌ها محافظ سلول‌های بدن در برابر رادیکال‌های آزاد و یک آنتی اکسیدان قوی است. 

کار‌شناس گیاهان دارویی با بیان اینکه چای سبز از تجمع پلاکت‌های خون جلوگیری می‌کند، اظهار داشت: چای سبز خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد و انبساط عروقی خون را بهبود بخشیده و موجب آرامش خاطر می‌گردد. 

کشاورزی با اشاره به اثر چای سبز در کاهش فشار خون افزود: مواد فعال موجود در چای سبز، مهار کننده آنزیم مبدل آنژیوتانسینوژن بوده که به همین منظور در اشخاصی که دارای فشار خون بالا می‌باشند، موجب کاهش فشار خون می‌گردد. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار