بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب می‌شود مطالعات محققان این باور را رد می‌کند و در علم تغذیه به ضرر‌های مصرف پنیر در وعده صبحانه اشاره می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پنیر حاوی نوعی پروتئین است که اثرات مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل دارد و سهم زیادی در درمان بیماری‌های تحلیل برنده "سیستم ماهیچه‌ای" و اسکلتی دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف پنیر در وعده‌ صبحانه باعث کاهش هوش و حواس می‌شود، اما مصرف آن در وعده شام و به عنوان عصرانه باعث می‌شود تا شب هنگام خواب از "کیفیت خواب "خوبی برخوردار باشیم.

گفتنی است وعده‌ی شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به "سیستم عصبی" آرامش می‌بخشد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اضافه کردن پنیر به سالاد سبزیجات می‌تواند از میزان چربی‌های پنهان آب بکاهد و باعث "افزایش کلسترول" نشود و آرامش ذهن و اعصاب ما را در طول روز تامین کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایسودا
۱۴:۰۹ ۲۲ شهريور ۱۳۹۳
خیلی بده
آخرین اخبار