مصرف مداوم و بی رویه نمک‌ها، انواع غذا‌های شور، روغن‌های شور و نوشابه‌های گازدار شدیدا باعث به خطر افتادن سلامتی می‌شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ مصرف نوشابه‌های گازدار و مواد غذایی نشاسته‌ای باعث آزاد شدن "ترکیبات سرطان زای آکریلامید" می‌شوند و خطر ابتلا به سرطان معده و سایر سرطان‌های گوارشی را افزایش می‌دهند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند شاخص گلاسیمی این مواد بسیار بالاست و بدن میزان قند بیشتری را جذب می‌کند و می‌تواند سطح قند خون را افزایش دهد و رشد و تکثیر "سلول‌های سرطانی" را مستقیم فراهم کند.

گفتنی است مصرف آب میوه‌ها، میوه و سبزیجات و مصرف آجیل‌‍‌ها باعث تنظیم "سیستم ایمنی بدن "می‌شوند و با سلول‌های سرطانی به شدت مبارزه می‌کنند و از سرطان ریه، سینه و "دستگاه‌های گوارشی" جلوگیری می‌کنند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند برای دوری از سرطان‌ها ورزش نیز نقش مهمی دارد و میتواند تا میزان 53 درصد از بروز سرطان‌ها جلوگیری کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.