تنگ شدن یا پارگی عروق چشم که می‌تواند سبب نابینایی شود، پارگی یا انسداد رگ‌های مغز و قلب که منجر به سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود همچنین اختلال در رفع املاح و پروتئین، همگی از عوارض ناشی از پرفشاری خون است.

 دکتر مهرداد نقی‌زاده کار‌شناس بیماری‌های غیرواگیر در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کاهش مصرف نمک روزانه (مصرف نمک باید کمتر از ۲ گرم در روز باشد این مقدار حدوداً معادل نصف قاشق مرباخوری است) از مهم‌ترین اقدام در درمان و پیشگیری از فشار خون است. 

وی افزود: کاهش مصرف غذاهای شور، نمک سود وکنسرو شده نظیر کالباس، سوسیس، چیپس و... همچنین پرهیز از دود و هوای آلوده می‌تواند نقش موثری در کنترل فشار خون داشته باشد. 

نقی‌زاده تصریح کرد: افزایش مصرف سبزی‌ها ومیوه‌ها به ویژه به صورت خام، انجام فعالیت‌های بدنی منظم، حفظ وزن بدن در محدوده طبیعی و پیشگیری از اضافه وزن، عدم استعمال دخانیات و دوری از قرار گرفتن در معرض دود سیگار اطرافیان از توصیه‌‌های غیر دارویی جهت کنترل فشار خون می‌باشد. 

وی در پایان اظهار داشت: فشار خون بالا بیماری است که می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد بسیاری از این علل قابل پیشگیری هستند با انتخاب یک شیوه صحیح زندگی و تغذیه درست می‌توان از ابتلا به بیماری فشار خون بالا جلوگیری کرد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: نمک ، فشارخون ، دارو ، اضافه وزن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار