استفاده از ترشی کنار وعده‌های غذایی می‌تواند چاشنی مناسبی باشد، اما مصرف بی‌رویه آن می‌تواند موجب آسیب‌های جدی در بدن شود.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از ترشی در کنار وعده‌های غذایی می‌تواند چاشنی مناسبی برای افراد باشد، اما مصرف بی‌رویه آن می تواند موجب آسیب‌های جدی در بدن شود.

وی افزود: مصرف بی‌رویه ترشی و شور می‌تواند خطر ابتلا به "سرطان معده" را افزایش دهد

وی افزود: ترشی می‌تواند آسیب‌های جدی را به سیستم گوارش وارد نماید و همچنین امکان تشدید کم‌خونی راافزایش می‌دهد.

وی اظهارداشت: ترشی به علت نمک زیاد می‌تواند میل به غذا را کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد: زیاد خوردن ترشی ناتوانی همراه با کاهش وزن را در پی دارد به همین دلیل توصیه می‌شود در هر وعده غذایی ترشی مصرفت نشود.

انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان ، معده ، سیستم ، گوارش ، وزن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار