محققان موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر در استان گیلان به فناوری تولید غذای تاسماهیان دست یافتند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، مسئول پروژه های درآمدزا و تجاری سازی یافته های تحقیقاتی این موسسه گفت: تاسماهیان برحسب شرایط فیزیولوژیک نیاز به جیره خاص با سطوح مشخصی از مواد مغذی دارد لذا این فناوری که قابل رقابت با نمونه های وارداتی است تلفیق 4 طرح تحقیقاتی حاصل 11 سال تلاش محققان است.

محمود محسنی با اشاره به اینکه غذای تولیدی توسط پژوهشگرانی ایرانی متناسب احتیاجات غذایی مراحل مختلف رشد ماهیان خاویاری دریای خزر تهیه شده است ، افزود: با به کار بردن مواد محرک و جاذب های غذایی در این فناوری ، امکان افزایش سرعت رشد ، تسریع در بلوغ جنسی و استحصال خاویار و کاهش هزینه های تولید محقق شده است./ش

انتهای پیام /


برچسب ها: تاسماه ، پرورشی ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.