اگرچه استفاده از انواع ماهی‌ها در دوران بارداری برای حفظ بیشتر سلامت مادر و جنین بسیار توصیه می شود اما "گوشت قرمز" به دلیل دارا بودن آهن بیشتر در این دوران مصرفش ضروری تر است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات اخیر نشان داده است که "گوشت قرمز" می تواند باعث رشد سریع جنین شود و از کمبود وزن در جنین جلوگیری کند.

دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی 1700 زن باردار دریافتند زنانی که در رژیم غذایی دوران بارداری شان منبع بزرگی از پروتئین در روز وجود دارد بعد از زایمان سریعتر وزن خود را کاهش می دهند و از تناسب اندام بیشتری برخوردار خواهند بود.

گفتنی است گوشت قرمز می تواند آهن مورد نیاز بدن را تامین کند و در شکل گیری استخوان های جنین نیز نقش مهمی دارد.

نتایج مطالعات نشان می دهنند مادران باردار باید با مصرف گوشت قرمز در این دوران خود را از خطرات احتمالی مانند "سقط جنین" و یا زایمان زودرس جلوگیری کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.