به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،محسن توشه با اشاره به اینکه نظام دینی جامعه ریشه در فطرت دارد، اظهار کرد: مدیریت و اداره امور جامعه نیز از شئون مهم زندگی انسانی بوده که در منابع اسلامی به آن پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه انتصابها باید متکی بر اصول و ضوابط معین باشد، افزود: چنین انتصابهایی در کنار امکانات لازم برای ارتقا و پیشرفت شغلی بر عملکرد مفید کارکنان میافزاید.
این فعال سیاسی آستارا انتصابهای شایسته را موجب شکوفایی استعدادهای درونی افراد دانست و تصریح کرد: انتصاب دقیق و بر اساس یک فرآیند علمی و منطقی با پیروی از اصول پذیرفته شده، ضرورت دارد.
وی هشت اصل مهم را اساس و فرآیند انتصابهای منابع انسانی با رویکرد اسلامی «دینی» ذکر کرد و گفت: این اصول شامل عدالتمحوری، حقمداری، خدمتگزاری، محبت و شدت، رضایت عمومی، ضابطهمداری، پرهیز از مکر و خدعه و شایستگی و کفایت است.
توشه، خاطرنشان کرد: قرار گرفتن پایههای مدیریت بر اصولهای مذکور موجب شکوه، سربلندی، رضایت عمومی و تأمین سعادت و کمال جامعه اسلامی میشود.
وی تطبیق شرایط احراز شغل، ارتقا و پیشرفت شغلی، افزایش اثربخشی و بهرهوری، شکوفایی استعدادها و استفاده صحیح از تواناییهای کارکنان را مورد توجه مدیران قرار داد.
عضو انجمن ایرانی روابط بینالملل، متذکر شد: با بهکارگیری اصول و ایجاد نگرش ارزشی و دینی در سازمانها میتوان علاوه بر تأمین سعادت و کمال کارکنان، اهداف سازمانها را محقق کرد.
وی نصب پلاکاردهای «انتصاب بهجا و شایسته» را صحیح ندانست و خاطرنشان کرد: مدیر باید وقت خود را صرف رسیدگی به امور و رفاه حال مردم کند.
انتهای پیام/م