فرزندان خود را طوری تربیت کنید تا در مواجهه با فرهنگ غرب دچار بحران‌های روحی، روانی و تضاد فرهنگی نشود.

 روح انگیز لطیفی جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: اخلاق امری اکتسابی بود که فرد آن را از محیط اجتماع و خانواده کسب می‌کند و عواملی هم چون مذهب، قوانین اجتماعی و فرهنگ در شکل گیری آن نقش بسزایی دارد که به مرور جزیی از وجود هر فرد می‌شود.  
 
وی ادامه داد: برخی از اخلاقها مربوط به فرهنگیان بوده و بخشی از آداب‌مان به شمار می‌آید که ممکن است در کشورها و یا فرهنگ‌های دیگر جایی نداشته و یا حتی رد شود که در این مواقع اگر فرد عقاید خود را درونی نکرده و با او عجین نشده باشد دچار تضاد می‌شود.  
 
لطیفی با اشاره به مواردی مانند صداقت، عدالت، پاکدامنی، نجابت افزود: این موارد در همه دنیا مورد تایید بوده و در واقع بین‌المللی است اما گاهی برخی از اخلاقها بار فرهنگی و مذهبی داشته که ممکن است فرد با مهاجرت جهت ادامه تحصیل و یا مسائل شغلی در رویارویی با آن دچار تضاد و مشکل شود که این امر ممکن است موجب از دست دادن هویت و یا حتی تضادهای روحی و روانی در او شود.  
 
وی تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد بسیاری از فرزندانی که در داخل خانواده‌های ایرانی و مقید به فرهنگ و مذهب رشد می‌کنند در مواجهه با فرهنگ غرب دچار مشکل نمی‌شوند چرا که این امر در وجود آنها درونی شده و می‌توانند به جای تاثیرپذیری در نقش یک تاثیرگذار باشند.  
 
وی خاطر نشان کرد: برای شکل دادن به هویت فرهنگی، مذهبی و اخلاق ایرانی، فرزند خود وقت بگذارید تا مطالبات محیط موجب تغییر او نشود و بتواند در همه جای دنیا فرهنگ اسلامی و ایرانی خود را حفظ کرده و همیشه با اخلاق خود ایرانی بودنش را اثبات کند.  
انتهای پیام/
 

برچسب ها: جامعه ، خانواده ، عدالت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار