به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، محمد ابراهیم نجابت با اشاره به دریافت 885 میلیون ریال عواید در سه ماهه سوم سال جاری افزود: این مبلغ از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان قم به خزانه دولت واریز میشود.
وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان قم تعهد دارد در سال جاری به میزان 400 میلیون تومان وصول عواید داشته باشد، ادامه داد: این مبلغ تا کنون نزدیک به یک میلیارد رسیده که بیشتر از تعهد سازمان به دولت بوده است.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: وصول عواید شامل فروش، اجاره و عوارض حفظ کاربری است.
نجابت با بیان اینکه عواید حاصل از فروش، متعلق به زمینهای دولتی بوده و سازمان جهاد کشاورزی متولی واگذاری آن است ادامه داد: در پاییز امسال 292 میلیون و 583 هزار ریال از فروش این زمینها دریافت شده است.
وی افزود: در همین مدت مبلغ 503 میلیون و 569 هزار ریال از اجاره زمینها عواید وصول شده است.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: وصول عواید حاصل از عوارض حفظ کاربری در پاییز سال جاری مبلغ 89 میلیون و 360 هزار ریال بوده است که به حساب خزانه دولت واریز شد.
وی در خصوص معنی «عوارض حفظ کاربری» گفت: زمینهایی وجود دارد که سازمان جهاد کشاورزی با تغییر کاربری آن به غیر کشاورزی موافقت کرده و از مالک بابت این تغییر کاربری عوارض اخذ میکند.
نجابت با اشاره به وجود گروههای نظارتی در سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: این گروه در خصوص تداوم انجام فعالیت کشاورزی یا طرحهای غیر کشاورزی در زمینهای واگذار شده از سوی این سازمان نظارت میکند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قم از انجام 239 مورد نظارت بر اراضی واگذار شده در سه ماهه سوم سالجاری خبر داد.
وی با اشاره به اینکه برخی مجوزهای تغییر کاربری مربوط به تغییر زمینهای کشاورزی به غیر کشاورزی است گفت: در پاییز سال جاری 14 مورد مجوز تغییر کاربری تبصره یک ماده یک از سوی سازمان جهاد کشاورزی قم صادر شده است.
نجابت ادامه داد: در همین مدت 40 مورد مجوز برای تغییر زمینهای کشاورزی به طرحهای وابسته به کشاورزی (تبصره چهار ماده یک) مثلا تغییر کاربری زمین زراعی به گلخانه صادر شده است.
وی با بیان اینکه بر مجوزهای تغییر کاربری صادر شده نظارت انجام میشود گفت: در سه ماهه سوم امسال 32 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری طرحهای تبصره یک ماده یک و 173 مورد نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری تبصره چهار ماده یک انجام شده است.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری مربوط به تمام موارد صادر شده بوده که سالهای گذشته را نیز شامل میشود و در نتیجه تعداد آن در یک بازه زمانی محدود از تعداد مجوزهای صادر شده در همان مدت بیشتر است.
نجابت با اشاره به اینکه نظارت بر مجوزهای تغییر کاربری صادر شده محدودیت زمانی ندارد گفت: بازدیدها ممکن است به تشکیل پرونده تخلفی صادر شده و براساس رای دادگاه مجرم به پرداخت خسارت محکوم شود.
انتهای پیام/م