معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ایلام از افزایش 49 هزار تنی تولید مرغ در این استان خبر داد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایلام؛ مجتبی شیرخانی با اعلام این خبر گفت: ظرفیت تولید مرغداری های استان ایلام اکنون به شش میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره رسیده است.
وی افزود: پارسال 34 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد که این مقدار امسال به 49 هزار تن افزایش می یابد.
معاون جهاد کشاورزی ایلام ادامه داد: : تولید گوشت مرغ در ایلام 5/2 برابر نیاز استان بوده و مازاد آن به استان های همجوار صادر می شود.
شیرخانی یادآور شد: هیچ گونه مشکلی در مورد تامین نهاده های ضروری مورد نیاز پرورش ( ذرت و سویا ) در استان ایلام وجود ندارد.
وی به بهره برداری یک واحد مرغداری گوشتی 20 هزار قطعه ای در چند روز گذشته در شهرستان سرابله اشاره و تاکید کرد: این واحد در زمینی به گستره پنج هزار و 200 متر مربع و با زیربنای یک هزار و 900 متر مربع اجرا شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی ایلام تاکید کرد: این واحد مرغداری ظرفیت تولید سالانه 200 تن مرغ گوشتی دارد.
شیرخانی یادآور شد: شمار مرغداری های گوشتی ایلام با احتساب این واحد به 377 واحد رسیده است./س
 
 
 
 انتهای پیام/
 
برچسب ها: افزایش ، تولید ، مرغ ایلام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.