گوشت قرمز جایگاه خاصی در "رژیم غذایی" ایرانی‌ها دارد. اما این ماده غذایی در کنار فواید بسیاری که دارد، گاهی دردسرساز می‌شود.

دکتر پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز، باعث تجمع آهن در مغز می‌شود که به مرور زمان فراموشی و آلزایمر را در پی دارد.

وی گفت: گوشت قرمز منبع غنی از اسیدهای چرب اشباع است که عامل شناخته شده بیماری‌های قلبی و عروقی است.

فرح‌بخش افزود: سرطان روده بزرگ و پانکراس، نقرس و روماتیسم مفصلی از شایع‌ترین بیماری‌ها در اثر مصرف زیاد این ماده غذایی است.

این متخصص تغذیه مصرف گوشت قرمز متناسب با نیاز بدن را مفید دانست و افزود: گوشت قرمز حاوی پروتئین فراوان است و باعث رشد بدن و افزایش قد می‌شود.

همچنین کم‌خونی را درمان می‌کند و چون حاوی ویتامین‌های محلول در چربی مثل A،D،K است که برای بدن ضروری هستند مصرف به اندازه آن به افراد توصیه می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: ماده ، غذا ، آلزایمر ، گوشت ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار