به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
بهتر است امگا3 همراه با غذا و ویتامینE مصرف شود.
این اسید چرب غیراشباع اثر آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد و برای مقابله با رادیکال های آزاد در بدن مفید است.
وجود امگا3 برای کاهش کلسترول و تری گلیسرید مفید است و استفاده از مکمل امگا3 برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند توصیه می شود.
ماهی، روغن زیتون، روغن هسته انگور، مغزها از جمله بادام، تخمه کدو و آفتاب گردان و ... از منابع مهم امگا3 هستند.
مصرف ماهی برای یک یا دو وعده در هفته و 100 یا 150 گرم برای هر وعده می تواند بخش قابل توجهی از امگا3 مورد نیاز بدن را تامین کند.
افرادی که از مواد غذایی حاوی امگا3 استفاده نمی کنند می توانند در صورت لزوم و تحت نظر متخصص مکمل امگا3 مصرف کنند.
مصرف امگا3 همراه با ویتامین E باعث افزایش اثر این اسید چرب می شود و به علاوه از اکسید شدن آن نیز پیشگیری می کند.
مصرف امگا3 همراه با غذا بهترین اثر را دارد./ش