شاید شما هم به شکلات، ‌ گردو و آجیل و... علاقهٔ زیادی داشته باشید ولی برای جلوگیری از جوش زدن در صورت خود از خوردن آن‌ها پرهیز می‌کنید برای رفع این مشکل می‌توانید زوج‌های غذایی ایجاد کنید.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، مواد غذایی گرم باعث ایجاد "آکنه" و جوش‌های مقاوم در روی پوست می‌شوند اما اگر مواد غذایی را همراه با موادی دیگر مصرف کرد می‌توان از آسیب‌های احتمالی آن جلوگیری کرد. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، مصرف چای با آب جوش و یا مصرف آجیل همراه با عسل از بروز جوش در صورت‌هایتان جلوگیری می‌کند. 

پزشکان به افرادی که همواره خواستار پوستی صاف و شاداب هستند، ‌ توصیه می‌کنند تا برای جلوگیری از ایجاد جوش در صورت شکلات و آجیل و روغن‌های گیاهی از روی اصول و قواعد مشخص مصرف کنند. 

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اگر می‌خواهید آجیل (فندق، ‌ گردو، ‌ بادام و...) مصرف کنید، بهتر است آن‌ها را با عسل و یا مواد غذایی با طبع سرد میل کنید تا طبع گرم آن خنثی شود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: فندق ، شکلات ، عسل ، جوش ، پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار