به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان علوم مکانیک در آزمایش عملی تهیه سیبزمینی سرخ کرده برای فضانوردان با شکست مواجه شدند.
گفتنی است، دانشمندان تأیید میکنند که به علت عدم انتقال گرما برای انتقال حرارت به اجسام در حال سرخ شدن، سیبزمینی سرخ کرده در فضا به جای ترد بودن خیس خواهد بود.
بررسی ها نشان میدهند، علت این رخداد به دلیل جاذبهٔ صفر در ایستگاه فضایی بینالمللی خواهد بود.
پژوهشگران آزمایشهای شبیهسازی را با استفاده از سانتریفیوژهای مخصوص برای طبخ سیبزمینی سرخ کرده انجام داده و به نتایج فوق دست یافتهاند.
دانشمندان نیروی جاذبه، گرانش زمین و نیروهای گرمایشی در کنار درجه ذوب و جوش روغن را از جمله دلایل بدست آمدن یک وعدهٔ لذید سیب زمینی سرخ کرده بر روی زمین میدانند.
دانشمندان انجام چنین آزمایشهایی را برای آمادهسازی ارسال فضانورد به سفرهای فضایی طولانی مدت مانند سفر به کرهٔ مریخ مفید میدانند.
انتهای پیام/