بعضی از افراد گاهی با وجود مصرف تمام ویتامین‌ها و پروتئین‌های لازم هنوز دچار ضعف و بی‌حالی و خستگی هستند که چند عامل در بروز این مشکل دخیل هستند.

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در بعضی از بیماران مشاهده می‌شود که با وجود مصرف تمام ویتامین‌ها و پروتئین‌های لازم و رعایت رژیم متعادل و مناسب غذایی همچنان دچار ضعف و خستگی و بی‌حالی هستند گه چند عامل می‌تواند در بروز این مشکل دخیل باشند. 

وی با اشاره به اینکه این مشکل بیشتر در خانم‌ها مشاهده می‌شود، افزود: کم خونی، فقر آهن و مشکل در جذب انسولین می‌توانند باعث بروز این حالت شوند. 

انوشه در خصوص جذب انسولین اظهار داشت: در بعضی از افراد دهانه سلول‌های بدن نسبت به جذب انسولین دچار مشکل شده است و به خوبی نمی‌تواند آنها را جذب و مصرف کنند که در این حالت با وجود مصرف مواد قندی همچنان علایم ضعف و بی‌حالی مشاهده می‌شود. 

وی گفت: با مراجعه به پزشک و انجام آزمایش‌های تخصصی مشخص می‌شود که انسولین در بدن بالا رفته است که باید نسبت به درمان اقدام کرد. 

متخصص تغذیه درباره کم خونی فقر آهن گفت: در این شرایط چون اکسیژن رسانی به بدن دچار اختلال شده و به بافت‌ها به میزان کافی اکسیژن نمی‌رسد بیمار خسته و ناتوان می‌شود که با درمان مناسب برطرف می‌شود. 


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار