رئیس اتحادیه کامپیوتر و ماشین های اداری مشهد با اشاره به اینکه بخش خصوصی و دولتی متولی دولت الکترونیک هستند گفت:بخش دولتی نباید با واگذار کردن نمایشگاه ایران کام به بخش خصوصی حمایت های خود را قطع کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد محمود بنا نژاد در راستای برگزاری شانزدهمین نمایشگاه "ایران‌کام" اظهار کرد: بحث دولت الکترونیک تنها مختص به بخش خصوصی و یا دولتی نیست بلکه هر دو این بخش ها با انسجام خود متولی پیشبرد این طرح هستند.

بنا نژاد با بیان این که هر چه ارتباط این دو بخش نزدیک تر باشد پیشبرد دولت الکترونیک سریع تر صورت می گیرد گفت :بخش دولتی با حمایت های مالی و و بستر سازی و بخش خصوصی هم با پشتیبانی سخت افزار و نرم افزار و ایده های نوین خود می توانند اهداف دولت الکترونیک را در جامعه پیاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بهترین محل برای ایجاد تعامل بین بخش خصوصی و دولتی نمایشگاه هایی مثل ایران‌کام است تصریح کرد: این دو بخش در چهار روز نمایشگاه و برگزاری جلسات تخصصی می تواننداز عملکرد و دستاورد های یکدیگر اطلاع پیدا کنند که نتیجه این امر ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین بخش خصوصی و دولتی است.

بنا نژاد با اشاره به این که نمایشگاه ایران کام امسال به بخش خصوصی واگذار شده است افزود: درخواستی که از دستگاه های دولتی داریم این است که با برون سپاری چنین نمایشگاه‌هایی به بخش خصوصی حمایت های خود را قطع نکنند چرا که مشکلات نقدینگی بیانگر هر دو بخش دولتی و خصوصی است.

وی اضافه کرد:نمایشگاه ایران کام جزو نمایشگاه های فنی و تخصصی و ملی است و می تواند در بحث صادرات خدمات فنی و مهندسی و فرهنگ سازی IT موثر باشد.

رئیس اتحادیه کامپیوتر و ماشین های اداری مشهد خاطر نشان کرد:وظیفه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی بر عهده رسانه ها است و نمایشگاه تنها بخشی از این کار را نجام می دهد مهم ترین اتفاقی که در نمایشگاه "ایران‌کام" باید به وقوع بپیوندد ایجاد تعامل و ارتباط بین بخش های دولتی و خصوصی است.

شانزدهمين نمايشگاه بین المللی کامپیوتر، تجارت الکترونیک، اینترنت و ماشینهای اداری مشهد هفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات واطلاع رسانی از 17 الی 20 دی ماه امسال در محل نمایشگاه های بین المللی مشهد به ارائه محصولات جديد در زمينه سخت افزار،نرم افزار،ماشين هاي اداري،فناوري اطلاعات و همچنين ارائه دهندگان خدمات اينترنتي مي باشد كه در بخش مخابرات غير از تجهيزات مخابراتي، اوپراتور هاي مختلف به ارائه خدمات نوين خود خواهند پرداخت.

 

برچسب ها: دولت ، الکترونیک ، مشهد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.