مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: هدف اصلی از تولید محصولات نیمه فرآیند شده، تهیه محصول با خصوصیات کامل میوه و سبزی تازه با عمر ماندگاری بالا و حفظ ارزش تغذیه ای است.

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش ضایعات حمل و نقل از اساسی ترین اهداف تولید محصولات نیمه فرآیند شده خواهد بود.

وی با اشاره به دلایل چشمگیر بودن این روش تولیدی تصریح کرد: کارشناسان شرایط نگهداری آسان و سهولت مصرف را دلیل رشد چشمگیر این روش تولیدی می دانند.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: محصولات نیمه فرآیند شده پس از طی مراحل مختلف شستشو و درجه بندی، ضدعفونی شدن، پوست گیری و بُرش در صورت نیاز برای حفظ خصوصیات کیفی محصول بسته بندی شده و آماده مصرف می باشند.

وی یادآور شد: نگهداری در شرایط سرد باعث افزایش 2-3 برابری عمر نگهداری محصولات منجمد شده می شود.

برنو با عنوان نمودن دیگر امتیازات محصولات نیمه فرآیند شده تاکید کرد: ارزان بودن و فروش آسان را باید از دیگر امتیازات تولید محصولات آماده عرضه به بازار بدانیم./س

برچسب ها: حفظ ، ارزش ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.