در بازرسی‌های گسترده به مناسبت ایام نوروز و ماه رمضان، کارشناسان بهداشت هرمزگان بیش از ۲۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی را شناسایی و معدوم کردند.

باشگاه خبرنگاران ؛یحیی میرزاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: در اجرای این طرح بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی هرمزگان تاکنون انجام شده است.

وی در ادامه اذعان کرد: در طرح نظارتی سلامت نوروزی تاکنون ۳۱ هزار و ۲۶۶ مورد بازرسی بهداشت محیط در سطح هرمزگان انجام شده است.

رئیس مرکز بهداشت هرمزگان تصریح کرد: همچنین در این زمینه سه هزار و ۶۹۸ مورد اخطار کتبی به مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی صادر و تعداد سه هزار و ۶۴۹ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و تعداد ۷۲ واحد متخلف پلمب شده است.

وی با تاکید بر افزایش نظارت های بهداشتی در ایام نوروز و رمضان در استان گفت: مسئولان بهداشت این استان برخورد قاطع با متخلفان را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی ابراز داشت: این اقدامات در راستای تامین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.

رئیس مرکز بهداشت هرمزگان در پایان عنوان کرد: هموطنان و مسافران می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی موارد را از طریق سامانه کشوری ۱۹۰ اطلاع دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.