سرپرست دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه معتقد است: استفاده از مقادیر زیاد و خارج از کنترل سم و مواد شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی احتمال شیوع بیماری های صعب العلاج مثل سرطان ها را بیشتر می کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

حسین آگهی گفت: از دهه 1950 و به دنبال انقلاب سبز برای جلوگیری از قحطی و تولید بیشتر محصولات کشاورزی استفاده از سموم و مواد شیمیایی جهت کنترل آفات آغاز شد.

سرپرست دانشکده کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه استفاده نامتعادل از سموم و مواد شیمیایی دفع آفات نباتی سلامت آب های سطحی و زیرزمینی را به مخاطره می اندازد، گفت: آلودگی هوا، خاک و در مجموع آلودگی محیط زیست و تولید محصولات حاوی سموم زیاد مهمترین پیامدهای مصرف بی رویه سموم و مواد شیمیایی هستند.

آگهی با اشاره به اینکه وجود مقادیر زیاد و خارج از کنترل سم و مواد شیمیایی احتمال شیوع بیماری های صعب العلاج مثل سرطان ها را بیشتر می کند، گفت: تنها با استفاده کنترل شده از سموم و مواد شیمیایی می توان از پیامدهای سوء مصرف این مواد در تولید محصولات غذایی تا حدودی جلوگیری کرد.

سرپرست دانشگاه کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه، افزود: پس از گذشت حدود دو دهه از مصرف مواد شیمیایی پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که بایستی مصرف آنها را در کشاورزی کاهش دهند و به همین دلیل هم بحث کشاورزی پایدار را مطرح کردند.

آگهی مصرف سم را در کشور ما چندین برابر کشورهای اروپایی دانست و گفت: مصرف خارج از استاندارد سم و مواد شیمیایی بدون داشتن برنامه های کارشناسی خطرناک است و عوارض جبران ناپذیری به دنبال دارد/س

برچسب ها: کرمانشاه ، سم ، مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.