راستی جناب آقای حجاریان! آیا شما ماجرای تحصن مجلس ششم را هنوز به خاطر دارید و یا فراموش کرده‌اید که دوستان شما در مجلس ششم چطور به خواست و اراده ملت پشت کردند و تریبون رسمی مجلس شورای اسلامی را به محلی برای بازنشر خواست و اراده ضدانقلاب و جریانات معاند خارج‌نشین تبدیل کردند؛ چطور شما در آن زمان به یاد "انحلال" مجلسی که خواست دشمنان این ملت را فریاد می‌کرد و مقابل اراده ملت ایستاده بود، نیفتادید و صرفا با فضاحت‌های دوستانتان در آن مجلس همراهی کردید ...

گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران؛ اخیرا سعید حجاریان در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌های دولتی مطالبی را بیان کرده که بسیار جالب و قابل تامل است؛ وی در این مصاحبه به بیان یکی از آرزو‌های دیرینه خود و اصلاح طلبان افراطي پرداخته که البته تا به امروز زمینه بروز و ظهوری برای آن وجود نداشته است.

حجاریان با اشاره به طرح برخی موضوعات در مجلس برخلاف خواست دولت گفته: "باید شرایطی فراهم شود تا مانند بسیاری از کشورها، دولت بتواند مجلس را منحل کند."

اما بهانه حجاریان برای طرح چنین درخواستی نیز در جای خود جالب است؛ این تئورسین جبهه افراطي اصلاحات مدعی شده: "نمایندگان بر خلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل کنند و بعد آن وقت ببینند آیا مردم حوزه‌های انتخابیه‌شان آنها را به شهرشان راه می‌دهند؟ اگر این کار را بکنند مردم آنها را حتی به شهرهایشان راه نمی‌دهند."

در واقع حجاریان مدعی است در صورتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خواست و نظری غیر از اراده یک‌سویه دولت داشته باشند، مقابل خواست مردم ایستاده‌اند لذا شایستگی عنوان نمایندگی مردم را ندارند و باید دولت بتواند چنین مجلسی را منحل کند!

نکته ظریف این اظهارات حجاریان، گره زدن زیرکانه خواست مردم با اراده و خواست دولت است و القای این موضوع که هرگونه حرکت خلاف نظر دولت از سوی مجلس به معنای ایستادن در مقابل مردم تلقی می‌شود و انکار این حقیقت آشکار که مجلس خود نمود بارز تبلور اراده و خواست ملت است.

ظاهرا جناب آقای حجاریان این موضوع بدیهی و کلیدی را فراموش کرده که "مجلس" در تمام نظام‌های دموکراتیک دنیا یکی از بارزترین ظهورات دموکراسی و برخواسته از ارداه جمعی توده‌های مختلف مردمی است و به طریق اولی در نظام جمهوری اسلامی ایران، "مجلس شورای اسلامی" چکیده ملت است وخواستگاه ارداه ملتی به بزرگی ایران اسلامی است.

از سوی دیگر جایگاه برجسته‌ای که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای مجلس شورای اسلامی قائل شده، جایگاه بسیار منحصر به فردی است که این جایگاه از سوی هیچ نهاد و مسئولی قابل خدشه نیست و بنابر فرمایش معمار این انقلاب، "مجلس در راس امور است."

و این بیان حضرت امام(ره) نه از باب تعارف و مناسبات مرسوم بین سیاسیون بیان شده بلکه این کلام، برخواسته از نوع نگاه ژرف و تیزبینانه امام بوده است.

ظاهرا جنای آقای حجاریان، جنجالی که دوستان و همکیشان وی بعد از اظهارات احمدی‌نژاد درباره جایگاه دولت و خدشه به اصل در راس بودن مجلس در اواخر عمر دولت دهم به پا کردند را فراموش کرده و از یاد برده که همفکرانش چه حنجره‌ها برای اثبات "در راس بودن مجلس" پاره کردند و البته به طبع آن هم، دولت دهم را به دیکتاتوری و جمود فکری و ... متهم کردند.

جناب آقای حجاریان آیا از دیدیگاه شما و دوستانتان، تا زمانی مجلس در راس امور و خواستگاه اراده مردم است که بتوان از آن در راستای اهداف گروهی و جناحی خود بهره برد و با روی کار آمدن دولتی که شما احتمال دهید با اعمال فشار بر آن می‌توان برخی از اغراض سیاسی خود را به پیش ببرید، دیگر سکه مجلس از رونق خواهد افتاد و دولت باید بتواند آن را "منحل" کند و آیا این معنای همان ادعاهای پیاپی شما در لزوم تمکین به خواست و اراده مردم است؟!

راستی جناب آقای حجاریان! آیا شما ماجرای تحصن مجلس ششم را هنوز به خاطر دارید و یا فراموش کرده‌اید که دوستان شما در مجلس ششم چطور به خواست و اراده ملت پشت کردند و تریبون رسمی مجلس شورای اسلامی را به محلی برای بازنشر خواست و اراده ضدانقلاب و جریانات معاند خارج‌نشین تبدیل کردند و البته مردم، اگاهانه و با بصيرت با بايكوت اين حركت افراطي همكيشان آقاي حجاريان پاسخي مناسب به آن دادند، تا جايي كه بهزاد نبوي هنوز از اين استخوان مانده در گلوي خود سخن مي‌گويد كه چرا مردم هيچ واكنشي به روزها تحصن ما نشان ندادند.

آقاي حجاريان به یاد دارید که چطور آن تحصن خلاف خواست و اراده ملت ایران مجلس ششم، آن همه خسارات مادی و آبرویی بر روی دست نظام و مردم گذاشت؛ چطور شما در آن زمان به یاد انحلال مجلسی که خواست دشمنان این ملت را فریاد می‌کرد و مقابل اراده ملت ایستاده بود، نیفتادید و صرفا با فضاحت‌های دوستانتان در آن مجلس همراهی کردید.


آقاي حجاريان البته اين سخن(درخواست انحلال مجلس) از  شما كه ثمر حضورتان در اولين شوراي شهر تهران هم به انحلال اين شورا از سوي دوستانتان انجاميد، بعيد نيست
و اصلاح‌طلبان افراطي نشان دادند كه خروجي طرح‌ها و پروژه هايشان به غير از خارج‌نشين شدن در بي‌بي‌سي و صداي آمريكا و انحلال و اردوكشي خياباني عايدي ديگري ندارد.

البته این موضع حجاریان از دید نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم دور نماند و واکنش‌های مختلفی را از سوی نمایندگان به همراه داشت؛

حجت‌الاسلام حسین سبحانی‌نیا درباره اظهارات به خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران گفت: کسانی این حرف‌ها را می‌زنند که ذائقه آن‌ها با روحیه استبدادی مناسب‌تر از روحیه دمکراسی است.

وی افزود: قبلا چنین وضعیتی در کشور حاکم بود و در برخی کشورها این چنین است که دولت می‌تواند مجلس را منحل کند ولی عاقبت آن‌ها استبداد است و در کشورهایی که مجلس دارای جایگاه نبوده و موقعیت نداشته باشد یعنی دولت شبه‌پادشاهی وجود دارد، سرانجامی جز استبداد نخواهد داشت.

عضو هیئت‌ رئیسه مجلس تصریح کرد: مجلس نماد مردم‌سالاری و قدرت مردم است یعنی مجلس قدرت منتشره است بنابراین هیچ گاه مجلس به سمت استبداد نمی‌رود بلکه قدرت‌های متمرکز به سمت استبداد حرکت می‌کنند.

وی افزود: معمولا دولت‌ها قدرت متمرکز هستند و هرچه قدرت متمرکز زیاد باشد، حرکت به سمت استبداد بیشتر می‌شود.

عضو فراکسیون رهروان ولایت ادامه داد: برخی افراد این مسائل سیاسی را خلط می‌کنند و با همه شرایط انطباق می‌دهند یعنی هر زمانی که باب میلشان باشد، متناسب با آن زمان حرف می‌زنند.

سبحانی‌نیا تاکید کرد: امروزه چون می‌بینند مجلس شورای اسلامی دارای موقعیت و اقتدار است و ضمن تعامل خوب با دولت، کارها را دنبال می‌کند لذا این مجلس با ذائقه آن‌ها هم خوانی ندارد و در جهت تضعیف این قوه حرکت می‌کنند.

نماینده نیشابور یادآور شد: این دوستان که چنین مسائلی را مطرح می‌کنند، امتحان خودشان را پس دادند و معلوم شد که چه عملکردی داشتند ولی الان تئوریسین شده و مسائل این چنینی مطرح می‌کنند.

عضو هیئت‌ رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر قدرت دست این افراد بیفتد، بیشتر از این موضوعات مطرح شده حرکت می‌کنند و این حرف‌های اعلام شده مسائل اولیه است به صورتی که اگر قدرت دست این تفکر بیفتد درصدد تغییر هستند و فقط صرفا به منحل کردن مجلس اکتفا نمی‌کنند.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس ادامه داد: باید جریان اصولگرایی خودشان را بازسازی کنند و توجه داشته باشند این افراد و این جریانات صرفا به موضوعات مطرح شده قانع نخواهند بود بلکه خیزهای بلندی را در سردارند که مسئله مجلس گام اول می‌تواند باشد و بعد از مجلس پایگاه‌های دیگر نظام که با ذائقه آن‌ها انطباق ندارد مورد هدف قرار خواهد گرفت.

سبحانی‌نیا تاکید کرد: این تفکر از هر زمانی که در قدرت بودند، مسائلی همچون بازنگری قانون اساسی، بازنگری اختیارات ولایت فقیه و این گونه مسائل را مطرح کردند.

وی گفت: در همین چند سال اخیر دیدگاه مختلفی از ناحیه این افراد در جلسات خصوصی مطرح شده و ابایی از این موضوع نداشتند.

عضو فراکسیون رهروان ولایت خاطرنشان کرد: وظیفه نیروهای اصولگرا این است که در جهت بازسازی خودشان حرکت کنند و بدانند که رقبای سیاسی که در حاشیه هستند اگر روزی به قدرت برسند، ممکن است به پایه‌های اصلی نظام آسیب برسانند.

از سوی دیگر مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران نیز در واکنش به این اظهارات حجاریان به خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران گفت: قرار نیست با اظهارنظر یک فرد، قانون اساسی تغییر و با اظهارنظر یک فرد دیگر جلوی آن تغییر گرفته شود.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: از نظریه‌پردازانی استالینیستی و فاشیستی مثل سعید حجاریان که گذشته‌شان گواه بر این ویژگی هست و در عمل نشان دادند که نظر مردم تا وقتی برای آنها ارزشمند است که مطابق میل آنها باشد، انتظاری غیر از این نمی‌رود که بخواهند مجلس نمایندگان مردم که در راس امور است را تغییر و جایگاه و مرتبه‌اش را تنزل دهند.

نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تاکید کرد: طبیعی است که یک استالینیست و فاشیست‌طلبی چنین اظهارنظری کند و در جمهوری اسلامی ایران، افراد تا زمانی که کار در حد اظهارنظر بماند و منجر به عملیات براندازانه نشود آزاد است.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دانشجو
۱۷:۵۳ ۰۷ دی ۱۳۹۲
آقای حجاریان مگر توبه نکرده بودند !!
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۸:۱۸ ۲۷ آذر ۱۳۹۲
مگه این آقا همان حجاریانی نیست که کلی به این مملکت خیانت کرد و اطلاعات محرمانه رو فروخت حالا افاظه هم میکنه ،تو برو خدا رو شکر کن که هنوز نفس می کشی خائن
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۰۲:۱۴ ۲۷ آذر ۱۳۹۲
اقای حجاریان شما که از ملت ستمدیده ایران خبر نداری و بفکر افکار غربی هستید مواظب حرکتهای بیخردانه خود باشید.
Iran (Islamic Republic of)
معلم
۰۱:۱۶ ۲۷ آذر ۱۳۹۲
خدایا کشورم را از شر خائنین حفظ کن
Iran (Islamic Republic of)
رئیسی
۰۰:۵۴ ۲۷ آذر ۱۳۹۲
افرادی مثل این آدم ها فقط تو دوران خودشون زبان در میارند به نظر من دیکتاتور هم نیستند چون این آدم حتی تفکر خودش را در قبل را هم قبول نداره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۳ ۲۷ آذر ۱۳۹۲
زنده باد اصلاحات.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۶ آذر ۱۳۹۲
مثه اینکه اینها نمیخوان آدم بشن.این بایدتوهمون زندان میموند.درسته انقلاب اسلامی بیدی نیست که بااین بادهابلرزه اماوجود این افراد جزسنگ اندازی درراه انقلاب چیزی نیست.
Iran (Islamic Republic of)
غفاری
۱۴:۰۸ ۲۶ آذر ۱۳۹۲
این بابا در حادثه ترورش ، مخش عیب پیدا کرد و هذیان می گوید.
Iran (Islamic Republic of)
یوسف
۱۴:۰۵ ۲۶ آذر ۱۳۹۲
جالبه ۲۹۰ نفر نماینده امکانه عملشون بر خلاف خواست ونظر موکلینشون هست ولی دولت که یک نفره اینگونه نیست؟
مردم خودشون میدونن که نماینده ایی که خلاف نظر اونها عمل کنه دور بعد بهش رای نمیدهند!!!
ایشان دوره اقای مصدق رو که با انتخابات مساله دار مجلس رو منحل کرد فراموش کردن یا اصلا تاریخ رو نمیدونن
در ثانی این خلاف قانون اساسیه سوم اینکه از سال ۶۸ تا حالا دولت های محترم رو ندیدن در دور دوم فکر میکنن فقط خودشونن که باید ....؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۲۷ ۲۶ آذر ۱۳۹۲
اين فرد نمونه بارز يك فرد نان به نرخ روز خور است و هر طرف كه باد مياد بادش ميده. زمان هاشمي در دار و دسته او بود و در سازمان هاي آنچناني فعاليت ميكرد، در زمان خاتمي يكدفعه با صد و هشتاد درجه چرخش شد تئوريسين اصلاحات، بعد از فتنه 88 به ظاهر توبه كرد و در شيپور مخالفين فتنه مي دميد!!! و امروز باز چرخش به سوي حكومتيان فعلي و در تقابل با نمايندگان مردم. اين فرد الگوي به اصطلاح نخبگان و تحصيلكرده ها و اصلاح طلبان است. جل الخالق.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۶ آذر ۱۳۹۲
احساس می کنم هنوز میشه به شما امید داشت که موضع انقلابی بگیرید و خون شهدا را ارج بدید.
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۳:۱۹ ۲۶ آذر ۱۳۹۲
آقا شما بگذرید فکر کنید یه بچه ای یه چیزی خورده !!!!!
آخرین اخبار