دکتر قائد امینی مسئول امداد و درمان سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از سال ۸۹ تاکنون ۱۷۱ بیمارستان صحرایی و ثابت در سطح کشور برپا شده است، گفت: با توجه به اینکه خدمات بهداشتی ارائه شده توسط بسیج جامعه پزشکی از نظر کمی در مقابل خدمات نظام سلامت کشور ارزش زیادی ندارد اما به دلیل اینکه، این خدمات در مناطقی ارائه میشود که متصدیان نظام سلامت کشور در این مناطق برای ارائه خدمات درمانی نداشتهاند از این رو این گونه خدمات برای مردم منطقه تاثیرپذیر خواهد بود.
وی تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس حضور تیمهای پزشکی در سطح جامعه باعث حفظ و ارتقا، روحیه جهادی، از خود گذشتگی و ایثار در بین اعضا شده، همچنین کادر پزشکی جامعه را برای برخورد و مدیریت مناسب در مواقع بحران آماده کرده است.
مسئول بسیج جامعه پزشکی از حضور ۷۰ درصد از پزشکان که در بیمارستانهای صحرایی فعالیت داشتند خبر داد و افزود: هماکنون این تعداد خواستار حضور در جهت ارائه خدمات در مناطق محروم هستند.
قائد امینی با اشاره به تاثیر این گونه فعالیتها بر زندگی ساکنان این مناطق افزود: حضور تیمهای پزشکی گوناگون در مناطق محروم، باعث افزایش منزلت اجتماعی و سطح رفاه شده و موجب ایجاد امنیت پایدار در سطح کشور میشود.
انتهای پیام/