این متخصص افزود: گردو یکی از منابع فوق العاده اسید لینولنیک است این اسید چرب در بدن ما تبدیل به اسیدهای چرب epa,dha تبدیل می شود که قسمت عمده تشکیل دهنده سلول های مغزی است.
روغن سویا و روغن بذر کتان و خرفه نیز همانند گردو دارای این اسید چرب مفید برای مغز است واین مواد ماده ی پیش ساز لازم برای اسیدهای چرب سازنده مغز را فراهم می کند به طوری که اگر انسان این مواد را در ترکیب غذایی روزانه خود قرار دهند ترکیبات مغزی انسان به گونه ای شکل خواهد گرفت گه با گذشت زمان کاهش سلول ها و اختلال در عملکرد آن کمتر می شود و کاملا منطقی به نظر می رسد که نقش فوق العاده در کاهش آلزایمر، جلوگیری از پارکینسون و تنظیم سوخت و ساز بدن است.
انتهاي پيام/