به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران حمیدرضا یارعلی، با بیان اینکه بادمجان یکی از منابع غنی پتاسیم است، اظهار داشت: پتاسیم موجود در بادمجان برای بدن مفید بوده و نقش حیاتی در تنظیم فشارخون بدن دارد.
وی با اشاره به اینکه بادمجان دارای ماده ای به نام ناسونین است، افزود: این ماده موجود در بادمجان مانع از آزاد شدن رادیکالهای آزاد میشود.
این کارشناس گیاهان دارویی با بیان اینکه این بادمجان یکی از مهمترین مواد خوراکی است که خاصیت درمانی و یا حتی پیشگیرانه در برابر ابتلا به سرطان دارد، ادامه داد: افزایش رادیکالهای آزاد عامل بیماریهای قلبی و سرطان در افراد است، لذا می توان با مصرف آن مانع از بروز این اتفاق شد.
وی با بیان این نکته که این میوه دارای فیبر بالایی است، گفت: فیبر در کاهش کلسترول و جلوگیری از نوسانات قند خون بسیار مفید است.
یارعلی با ذکر اینکه بادمجان دارای کالری پایینی است، افزود: این ماده غذایی سرشار از آب است و به دلیل کم بودن میزان کربوهیدرات در کاهش گلوکز به خصوص در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو مفید است.
وی در پایان با ذکر این نکته که بسیاری از افراد به این میوه آلرژی دارند، خاطرنشان کرد: مصرف بادمجان برای کسانی که مبتلا به مشکلات کلیوی و صفرا می باشند و به آن حساسیت دارند، توصیه نمی شود.
انتهای پیام/م