از 23 هزار کودک تحت حمایت بهزیستی در کشور 9500 نفر در خانه‌های کودک و نوجوان مراکز شبانه‌روزی خدمات دریافت می‌کنند.


 


 

 


 

 


 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛

 مدیر کل دفتر کودکان و نوجوانان بهزیستی کشور، در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان قزوین با اعلام اجرای قانون جدید فرزندخواندگی در کشور اظهار کرد: با تصویب قانون جدید فرزندخواندگی 50 درصد کودکان تحت پوشش بهزیستی شرایط لازم برای فرزندخواندگی را دارا هستند. 

 دکتر حمیدرضا الوندافزود: در حال حاضر بیش از 87 درصد کودکان تحت حمایت پوشش این سازمان جزو کودکان بدسرپرست بوده و یا به طور موقت صلاحیت سرپرستی کودک را از دست داده‌اند. 

الوند با اجرای قانون جدید فرزندخواندگی اشکالات قانونی در مورد احکام فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بدسرپرست و ورود آنها به خانواده‌های امین موقت فراهم می‌شود.

وی تاکید کرد: قانون حمایت از کودکان بی‌سرپرست نخستین بار در 29 اسفند 53 در کشور به تصویب رسید و در کشور مبنای احراز فرزندخواندگی بود که در حال حاضر با تصویب این قانون جدید بسیاری از اشکالات قانون سال 53 رفع شد.

الوند با اشاره به برخی از مزایای این قانون جدید تصریح کرد: امکان واگذاری سرپرستی دایمی کودکان بدسرپرست، واگذاری سرپرستی کودکان بدون سرپرست به ایرانیان مقیم خارج از کشور، واگذاری سرپرستی کودکان به زنان مجرد و زوجین دارای فرزند، گسترش دامنه خانواده‌های فرزندپذیر، در نظر گرفتن جایگزین‌های ارث برای فرزندخواندگان از جمله مزایای این قانون جدید می‌باشد.

وی تصریح کرد: در راستای تسهیل شرایط برای فرزندخواندگی زنان به مادرانی که کودک زیر سه سال را به سرپرستی قبول می‌کنند حق استفاده از مرخصی زایمان اعطا می‌شود.

الوند خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه 3 سال اول زندگی دوران رشد و نمو و شکوفایی و تربیت و مراقبت و شکل‌گیری شخصیت کودک است به همین دلیل این مادران نیز همانند سایر زنان شاغل از مرخصی زایمان برخوردار می‌شوند.

وی گفت: در حال حاضر به ازای هر کودک در کشور 15 زوج متقاضی سرپرستی داریم که در تهران این رقم به 22 زوج می‌رسد./س


 









برچسب ها: کودک ، کشور ، تحت ، حمایت ، بهزیستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.