بر اساس گزارش‌های منتشر شده، کاهش کمک هزینه‌های اجتماعی در آمریکا باعث گسترش فقر در این کشور شده است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، در اوایل ماه نوامبر کنگره آمریکا کمک هزینه‌های دولتی برای کمک‌های غذایی را 13 درصد کاهش داد.

"لئونار ادواردز"، کهنه سرباز آمریکایی می‌گوید: معمولا طی سه روز پایانی ماه به خود می‌گویم امروز با 20 دلار کم‌تر چه می‌توانم بکنم؟ معمولا با بیست دلار هزینه یک هفته غذا برایم تامین می‌شود اما اکنون این کمک نیز قطع شده است.

بانک غذایی موسوم به "کاپیتال ایریا" مهم‌ترین بانک غذایی منطقه واشنگتن است که هر سال حدود 38 میلیون غذا توزیع می‌کند.

مسئولان این سازمان می‌گویند شمار متقاضیان دریافت کمک، به علت افزایش بیکاری و هزینه‌های بالای مسکن، افزایش یافته است.

"برایان بانکس"، از کارکنان این بانک غذایی گفت: ما به دو علت این ذخایر را افزایش دادیم: نخست آن که می‌دانیم به علت تعطیلات افراد بیش‌تری از بانک‌های غذایی تقاضای کمک خواهند کرد؛ در ثانی به علت کاهش بودجه و اوضاع نامشخص آینده، خود را برای رویارویی با اوضاع بد آماده کرده‌ایم تا مواد غذایی بیش‌تری بین مردم توزیع کنیم.

هر چند آمریکا از رکود اقتصادی خارج شده است، امروز شمار آمریکایی‌هایی که از بانک‌های غذایی تقاضای کمک می‌کنند دو برابر نسبت به سال 2007 افزایش یافته است.

این در حالی است که کنگره در نظر دارد باز هم به کاهش بودجه روی آورد که این مسئله سازمان‌های خیریه را به وحشت انداخته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که در واشنگتن یک سوم کودکان دچار سوءتغذیه هستند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا ، کمک ، غذایی ، فقر ، افزایش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار