خط تولید رستد مالت در تنها کارخانه صنعتی تولید مالت کشور اردیبهشت امسال به بهره برداری رسید.
مالت دانه جو فراوری شده جوانه زده است که بر اثر حرارت، رست ( برشته شده) و به رنگ تیره تبدیل می شود و از این محصول برای تولید شیرینی، شکلات، ماء الشعیر و نوشیدنی ها استفاده می شود.
تاکنون برای رنگ دهی در این صنایع و تولید ماء الشعیر، کارامل (قند سوخته ) به کشور وارد می شد که با تولید این محصول نیازی به ورود قند سوخته نیست. این محصول کاملا طبیعی در صنایع غذایی کشور برای رنگ دهی بهتر استفاده می شود.
مدیر عامل کارخانه صنعتی تولید مالت کشور گفت: ظرفیت تولید سالانه رستد مالت، 600 هزار تن است./س