وی گفت: با توجه به کیفیت پیاز نوع محصول زعفران انتخاب شده و با اجرای اصول علمی کاشت و مراقبت های لازم، اولین محصول زعفران تولید شده در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه برداشت شد.
وی اضافه کرد: محصول برداشت شده در آزمایشگاه های دانشکده کشاورزی مورد بهره برداری و انجام آزمایشات و مطالعات علمی قرار خواهد گرفت و پس از بررسی نتایج حاصله با توجه به منطقه زراعی شهرستان ساوه برای تولید انبوه اقدام خواهد شد.
پرویز خاطر نشان کرد: كشت زعفران بهترين گزينه براي مناطقي است كه با مشكل كمبود آب روبهرو هستند چون آبياري زعفران در پاییز و زمستان انجام و عمده آب مورد نياز از بارندگيها تامين ميشود./ب