مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه مباحثه از ارکان اصلی حوزه‌های علمیه است گفت: باید مدیران مدارس علمیه نسبت به تقویت مباحثه در بین طلاب توجه داشته و بر این امر نظارت کنند چرا که مباحثه موجب تقویت بنیه علمی طلاب می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران قم، آیت‌الله سید هاشم حسینی ‌بوشهری ظهر امروز در اجلاسیه مدیران مدارس علمیه کشور که در مجتمع یاوران مهدی قم برگزار شد با اشاره به اینکه فعالیت در مدارس علمیه عملی عبادی بوده و گامی در راستای ادای دین نسبت به دین خدا است تصریح کرد: باید مدیران مدارس علمیه نسبت برنامه ریزی و اولویت‌بندی امور اهتمام جدی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه باید از سوی مدیران مدارس علمیه در زمینه علمی و تربیتی طلاب نسبت به برنامه‌ریزی اقدام شود بیان کرد: اولویت‌بندی نیازها از دیگر اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به ویژگی‌ها و خصوصیات مدیران مدارس علمیه افزود: گره گشایی از امور طلاب، توجه به درد و دل طلاب، رعایت سجایای اخلاقی، افق دید وسیع و ... از جمله خصوصیاتی است که باید مدیران حوزه‌های علمیه از آنها بهره‌مند باشند.

وی در ادامه بر بهره‌گیری از تجربیات تاکید کرد و اظهار داشت: باید در مدارس علمیه نشاط علمی حفظ شده و رقابت سالم علمی و فرهنگی بین طلاب ایجاد شود.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به ضرورت احترام به اساتید تصریح کرد: باید مدیران مدارس علاوه بر انجام وظایف، حضوری معنوی و غیراداری در محیط مدرسه داشته و بر روی طلاب اثرگذاری داشته باشند.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه با اشاره به اینکه مباحثه از ارکان اصلی حوزه‌های علمیه است تاکید کرد: باید مدیران مدارس علمیه نسبت به تقویت مباحثه در بین طلاب توجه داشته و بر این امر نظارت کنند چرا که مباحثه موجب تقویت بنیه علمی طلاب می‌شود.

وی با اشاره به گسترش مفاسد اجتماعی خاطرنشان کرد: این مسائل طلبه و غیر طلبه نمی‌شناسد و باید بنیه اخلاقی طلاب هرچه بیشتر تقویت شود.

مدیر حوزه‌های علمیه تصریح کرد: آگاهی از مسائل روز از دیگر نکات مورد تاکید است و باید در این زمینه از نظرات اساتید مورد تایید بهره گرفت./
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.