باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی ـ بررسی های میدانی نشان می دهد در برخی مراکز درمانی و ساختمانهای پزشکی شاهد اختصاص کمترین فضا به نمازخانه و یا نبود نمازخانه هستیم؛ موضوعی که مطالبه جدی مراجعان به این مراکز و رسیدگی به وضعیت موجود است.
حجت الاسلام علی عرب پور، مدیر ستاد اقامه نماز استان قم در پاسخ به این سوال که مسئول رسیدگی به نمازخانههای مراکز درمانی و ساختمانهای پزشکی چه نهادی است؟ می گوید: متاسفانه امروز بحث نماز خانه در مراکز درمانی و ساختمان های پزشکی یک مسئله اساسی و مطالبه جدی است و ما باید پاسخگوی مطالبات به حق مردم باشیم.
او افزود:ما در بیمارستانها و درمانگاهها مشکل نماز خانه کمتر داریم و یا نداریم زیرا متولی مشخص دارند اما مشکلی که از طرف شهروندان و مراجعانی که از استانهای اطراف به قم میآیند مطرح می شود اختصاص کمترین فضا و یا نبود نمازخانه در ساختمانهای پزشکی و مراکزدرمانی است.
حجت الاسلام عرب پور گفت:این موضوع در شورای اقامه نماز استان و در جلسات متعدد مطرح شده است متاسفانه،ساختمان های پزشکی چون بخش خصوصی هستند متولی ندارند که پیگیر باشد.
او گفت:موضوع را با علوم پزشکی پیگیری کردیم گفتند چون این مراکز در قالب مطب مجوز گرفتهاند وضعیت نماز خانه ها رصد نمی شود؛با شهرداری هم مطرح کردیم میگویند، این مراکز به عنوان ساختمان شخصی و مطب مجوز گرفتهاند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان قم در پایان با بیان اینکه ستاد اقامه نماز به دنبال ترویج فرهنگ نماز در جامعه است، گفت:حل این معضل در دستور کار دوباره شورای اقامه نماز است و امیدواریم تکلیف مشخص و این گلایه به حق مردم پاسخ داده شود.
شما و دغدغه هاتون...
هرکاری جایی داره
لحظهای که اذان رو میگن، هر جای کرهی زمین که باشی، جای نماز خوندن محسوب میشه. تا حالا از خودت سؤال نکردی که چرا پمپبنزینهای بینراهی نمازخونه دارن؟ چون اگه وقت اذان رسید و توی پمپبنزین بودی، همونجا باید نمازتو بخونی؛ نه اینکه بگی «خب، پمپبنزین که جای بنزینزدنه، پس نماز نمیخونم.»
ادارات هم همینطور؛ برای مثال ادارهی راه و شهرسازی نمازخونه داره؛ چون وقت اذان که میشه، کارمند و اربابرجوع باید بتونن نمازشونو همونجا بخونن؛ کسی نمیگه «چون اینجا اداره راه هستش، پس فقط باید اینجا راه ساخته بشه و هرکسی بره خونهی خودش نمازشو بخونه.» چون صحبت مسخره و بچگانهایه.
مراکز پزشکی هم همینطور هستن؛ منِ نوعی که نوبت پزشک دارم، موقع اذان که میشه باید بتونم نمازمو همونجا بخونم؛ چون اگه پاشم برم مسجد، تا نماز بخونم و بیام، ممکنه نوبتم رد شده باشه.
کمی فکر کن و بعد حرف بزن.
نماز مگه به جا و مکانه که اینجا جاش هست و اونجا جاش نیست میگی
نماز یه تایم مشخصی داره
علاوه بر همراهان بیمار که چند روز باید پیش مریضشون باشن، تمامی کادر درمان و کارمندان اون واحد درمانی که از صبح تا شب دارن کار میکنن
کجا برن نمازشونو بخونن
+ عوضش ظرفیت 2000 نمازگزار رو داریم...