چاقی مادران باردار خطر ابتلا به دیابت بارداری، مسمومیت بارداری و فشار خون را افزایش می‌دهد.

دکتر صدیقه آذری، متخصص زنان و زایمان در خصوص خطر چاقی مادران باردار در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مادران باردار به طور طبیعی تا حد زیادی وزن اضافه می‌کنند اما باید این چاقی را کنترل کنند. 

وی تصریح کرد: چاقی مادران باردار شانس زایمان طبیعی را کم می‌کند و خطر ابتلا به مسمومیت بارداری، دیابت بارداری و فشار خون را بالا می‌برد و ممکن است زایمان زودرس را در پی داشته باشد. 

وی افزود: مادران چاق، نوزادان چاقی دارند و این شانس زایمان طبیعی را کم می‌کند و پس از عمل سزارین نیز در شکم‌های چاق خطر ابتلا به عفونت هم بالا‌تر است و این مادران برای وزن کم کردن نیز با مشکل مواجه خواهند شد. 

آذری در پایان خاطر نشان کرد: مادران نرمال در پنج ماه اول بارداری ماهی 1.5 کیلو و در دو ماه پایانی ماهی ۲ کیلو اضافه وزن خواهند داشت. 


انتهای پیام/
برچسب ها: چاقی ، بارداری ، زایمان ، سزارین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار