به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ ظروف پلاستيكي سبب واكنشهاي شيميايي پيچيدهاي در غذاها ميشود كه كيفيت غذاها را نيز تغيير خواهد داد.
گفتني است ظروف غذاي پلاستيكي سبب ايجاد "يبوست" شده و "بيماريهاي قلبي و عروقي" را نيز در پي خواهد داشت.
گفتني است در ظروف پلاستيكي ارزش مواد غذايي حفظ نميشود و ايمني غذاها كاملاً به خطر ميافتد.
ظروف پلاستيك ازتركيبات شيميايي پليمر ساخته شدهاند و اين ماده خطرناك بر اثر حرارت وارد غذاها شده و باعث ايجاد "سردرد ميگرني" و "حساسيت پوستي" نيز خواهد شد.
برخي از ظروف غذايي اگر هنگام پخت و يا طبخ غذا استفاده نشوند بهتر است و در غير اين صورت آسيبهاي زيادي براي بدن به وجود ميآيد.
انتهاي پيام/