به طور کلی تغذیه مناسب در پیشگیری و درمان "افسردگی" نقش بسزایی دارد کمبود برخی از مواد مغذی در رژیم غذایی فرد بخصوص مواد غذایی حاوی امگا 3 می‌تواند باعث افسردگی شود.

 محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی حاوی امگا 3 بخصوص ماهی به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب است می تواند در کاهش افسردگی موثر باشد.
 
وی تصریح کرد: امگا 3 به دلیل خاصیت ضدالتهابی و خواص آنتی اکسیدان می تواند در واکنش های عصبی بدن موثر باشد که مصرف آن در رژیم غذایی فرد باید تداوم داشته باشد.
 
وی در ادامه گفت: مصرف مداوم گوشت ماهی نسبت به سایر  گوشت ها مثل مرغ و جوجه می تواند فرد را از ابتلا به بیماری افسردگی مصون دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: افرادی که حالت افسردگی شدید دارند برای بهبود وضعیت سلامت خود باید غذاهای حاوی اسیدهای چرب، امگا3 و آنتی اکسیدان را در سبد غذایی خود اضافه کنند./

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار