محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:
مواد غذایی حاوی امگا 3 بخصوص ماهی به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب است می
تواند در کاهش افسردگی موثر باشد.
وی تصریح کرد: امگا 3 به دلیل
خاصیت ضدالتهابی و خواص آنتی اکسیدان می تواند در واکنش های عصبی بدن موثر
باشد که مصرف آن در رژیم غذایی فرد باید تداوم داشته باشد.
وی در ادامه گفت: مصرف مداوم گوشت ماهی نسبت به سایر گوشت ها مثل مرغ و جوجه می تواند فرد را از ابتلا به بیماری افسردگی مصون دارد.
وی
خاطرنشان کرد: افرادی که حالت افسردگی شدید دارند برای بهبود وضعیت سلامت
خود باید غذاهای حاوی اسیدهای چرب، امگا3 و آنتی اکسیدان را در سبد غذایی
خود اضافه کنند./
انتهای پیام/