به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، بهروز کیانوش اظهار داشت این کشت هرساله در شهریور ماه انجام می شود و در پائیز جهت برداشت آماده میباشد .
وی خاطرنشان کرد: با آغاز عملیات برداشت خیار پاییزه افزون بر ۳۵۰ نفر اشتغال فصلی جهت برداشت بصورت دستی و فروش به میادین ایجاد می گردد.
مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی بادرود نطنزگفت : با توجه به اینکه در تولید این محصول که عمدتا در مزارع اطراف شهر خالد آباد کشت میشود از مواد شیمیایی و سموم استفاده نمی شود لذا سالم و ارگانیک میباشد.
یادآور میشود: از مجموع ۷۵۰۰هکتار اراضی زراعی شهرستان بالغ بر ۱۰۰۰هکتار آن اختصاص به محصولات سبزی و صیفی دارد/س.