چند تن از نمایندگان پارلمان اروپا در جلسه مشترک با اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در قم به موضوع زن و خانواده از دیدگاه ادیان پرداختند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، منطقه قم از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، در ابتدای این دیدار که با حضور بولتن نماینده کاتولیک مسیحی و نماینده پاپ در اتحادیه اروپا، واتینر نماینده اتحادیه اروپا و کریستین شارداک مشاور در کاخ الیزه در محل مرکز تحقیقات زن و خانواده در قم برگزار شد، حجت‌الاسلام محمدرضا زیبایی‌نژاد مدیر مرکز تحقیقات زن و خانواده با تبیین دیدگاه‌ها و فعالیت‌های این مرکز در حوزه مطالعات زنان و خانواده گفت: این مرکز دیدگاه دین را در مناسبات جدید در حوزه مطالعات زن و خانواده دنبال می‌کند.

در ادامه این نشست عضو هیات علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده با اشاره به اصل گفتگوی بین ادیانی اظهار کرد: در ادیان موضوعاتی فراتر از تفاهم و برای رسیدن به توافق وجود دارد.

فریبا علاسوند با اشاره به اصول مشترک در مورد خانواده در قرآن و کتاب مقدس مسیحیان افزود: در این منابع، اشتراکاتی مانند انسان بودن زن و مرد با توجه به تفاوت‌هایی با کارکردهای مثبت و طراحی خانواده به عنوان تنها نهاد تولید نسل پاک و مشروع و جایگاه منحصر به فرد خانواده، برای اجتماعی کردن افراد با ارزش‌های الهیاتی می‌توان یافت.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده، قداست خانواده را به عنوان یک نظریه در ادیان قابل پیگیری دانست و تاکید کرد: این نگاه به خانواده باعث جایگزین ناپذیری خانواده به عنوان مبدا ارتباط زن و مرد می‌شود.

علاسوند به ایده‌های مخالف مشترک در اسلام و مسیحیت اشاره کرد و گفت: مخالفت با نظریه جنسیت معنای بی اهمیت کردن تفاوت‌های میان زن و مرد، اعتقاد به برابری مطلق همه جانبه، در حد از بین رفتن فواید و کارکردهای زنان و مردان، از مشترکات است.

این کارشناس مطالعات زن و خانواده اظهار کرد: راهبردهای فمینیستی حاکم در جهان مانند سقط جنین و قانون زدایی از ازدواج و طلاق، به همراه عرفی و سیال شدن قوانین، باعث شده است نیاز به مذهب که حاوی مفروضات پیشینی و اعتقادات بنیادی درباره زندگی بشر هست ملغی شود.

علاسوند پیشنهاد نشست‌های مشترک دوره‌ای بین مرکز تحقیقات زن و خانواده و مراکز علمی دنیای مسیحیت و نشریه مشترک با عنوان خانواده و مذهب را مطرح کرد که مورد استقبال قرار گرفت.
منبع: ایسنا
برچسب ها: قم ، زن ، خانواده ، ادیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.