به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ "فلفل"، زنجبیل، سیر، "معجون آویشن" ، "عسل" و دمنوش نعنا "سیستم ایمنی" بدنتان را در مقابل "ویروس آنفولانزا" مقاوم می کند.
بررسی ها نشان می دهند،این خوراکی ها حاوی "کپسیاسین" هستند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود "گردش خون" و "تغذیه" مناسب سلول ها می شود.
گفتنی است پیاده روی در هوای سرد نیز راهی برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزاست و برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است.
نعنا به دلیل طعم تندی که دارد حاوی ترکیب های "ضد میکروبی" است بنابراین تهییه این دمنوش و استفاده از آن در غذا و مصرف آن در سبزی خوردن باعث جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی می شود و "منتول" موجود در آن سلاح مبارزه با آنفولانزاست.
"ویتامین د" از دیگر ترکیب هایی است که مانع از ابتلا به ویروس آنفولانزا می شود زیرا این ویتامین به طور مستقیم روی سیستم ایمنی تاثیر می گذارد و باعث بهبود عملکرد آن می شود از این رو حتما باید آن را در غذاهایمان استفاده کنیم تا بدنی ایمن داشته باشیم.