اکبر کتابي، دکتراي طب سنتي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: عرق گيري و اسانس گيري گياهان بايد در ظروف مناسب مسي، آلومينيومي و استيل صورت بگيرد که در ظروف مسي قابليت بسيار بالايي داشته.
وي تصريح کرد: اسانس هايي که از چين وارد مي شود به عنوان مثال بوي نعناع مي دهد اما متاسفانه هيچ گونه خاصيتي براي بدن ندارد و اين امر موجب مي شود که خانواده ها مراقب استفاده از دم نوش ها و عرقيات باشند.
کتابي خاطرنشان کرد: آويشن جزء گياهاني است که در فصل پاييز و زمستان کاربرد زيادي دارد و به خاطر طبيعت گرم و خاصيت آنتي اکسيدان و آنتي بيوتيکي آن در برطرف کردن کم کاري تيروئيد،افزايش فشار خون، سردردهاي حاد عفونت لثه،دهان و دندان، به صورت نمک پاش روي غذا و 2 گرم تا 4 گرم و 5 گرم از عرق آن استفاده کرد.
وي در پايان اذعان داشت: مصرف آويشن در زنان شيرده و باردار، افراد مبتلا به پرکاري تيروئيد و فشار خون بالا منع مي شود./ ح
انتهاي پيام/