به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، علی حسینی بیان کرد: هماکنون با زحمت کشاورزان استان خراسانرضوی و جنوبی این انحصار شکسته شد و ایران رتبه نخست را در زمینه تولید و فروش زعفران دارد.
مسئول کمیته فرآوری و بستهبندی شورای ملی زعفران عنوان کرد: باید اقدامات بیشتری برای تغییر تولید زعفران از شیوه سنتی انجام شود که در این راستا اجرای طرح ارتقای کیفیت محصول زعفران از سه روستا در سال 1390، به 90 روستا افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح سبب افزایش 15 تا 17 گرمی برداشت محصول در هر گل زعفران شده است و در تلاش هستیم که مراکز دائمی ارتقای کیفیت را راهاندازی کنیم/س