در این مراسم حجت الاسلام زمانی گفت: عرضه شعر آئینی در مقابل خیلی از شعر های نو پدید و یا با پیشینه اندک تبار زلالی است که از عصر ائمه اطهار تاکنون شاهد جلوه های مختلفی از آن بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه در زمان ائمه اطهار شاعران با وجود مخالفت های دشمنان تکالیف خود را انجام داده اند و اشعار متعددی را در اوصاف آنان سروده اند افزود: شعر آئینی از دیرباز در جان و دل مردم از شوکت و اهمیت بسیاری برخوردار بود بطوری که در گذشته با وجود نبود امکانات ارتباطی این اشعار در مدت زمان کوتاهی میان مردم در شهرهای مختلف سروده می شد.
این شاعر برجسته کشور اظهار کرد: کاری که در عرضه شعر آئینی باید صورت گیرد ، انتخاب یک هدف و چشم انداز است و بدانیم که در چه جایگاهی بوده ایم و جایگاه شعر آئینی را به کجا می خواهیم برسانیم و بدون شک جوانان این مرز و بوم با سروردن اشعار آئینی قدم بزرگی را در ماندگاری این شعر و تبدیک کردن آن به یک سبک برخواهند داشت.
حجت الاسلامی زمانی در ادامه رعایت برخی مباحث را در سرودن اشعار از سوی شاعران مهم برشمرد و تصریح کرد: تمسک شاعران به احادیث و روایاتی که صحت و منبع آنان مشخص و قطعی نیست خطای بزرگی است که می تواند زمینه ساز گناه و یا باورهای غلط در مردم شود.
وی اضافه کرد: اشعار نباید به گونه ای باشد که باعث شود تا دشمنان از آنان سودجویی کنند و بر علیه شیعیان ذهنیت های منفی را در دنیا ایجاد کنند.
حجت الاسلامی زمانی خاطر نشان کرد:در سروده ها باید جنبه های حماسی و مرثیه کنار هم باشد و تصویرسازی مناسبی در خصوص مقام شامخ ائمه اطهار و پیامبر اکرم (ص) صورت پذیرد./س