کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آب زردرنگی كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشك كردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی كه دست و پایشان مرتب عرق می كند، شستشوی دست و پا برای چندین بار در روز قابل توصیه است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: برگ ها، ریشه و پوست سیاه بادمجان خواص دارویی دارند.

وی تصریح کرد: ریشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان از آن در انواع خونریزی ها استفاده نمود.

نقشی ادامه داد: درمان اسهال خونی با جوشانده حاصل از جوشاندن برگها و پوست سیاه بادمجان امکانپذیر خواهد بود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مهم ترین خاصیت بادمجان كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوبی برای افرادی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز است.

وی اظهار داشت: خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را از خطر سكته قلبی محفوظ می دارد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به بهره گیری از بادمجان برای از بین بردن زگیل گفت و افزود: اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمیر كنند و به زگیل بمالند زگیل كنده خواهد شد.

نقشی از اثر بادمجان برای درمان کم خونی گفت و تاکید کرد: بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خونی داروی موثری است./س

برچسب ها: عرق پا ، مصرف ، بادمجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.