امروزه تغذيه نقش بسيار مهمي در سلامت افراد دارد، استفاده از مواد غذايي مفيد نه تنها به سلامت بدن بلكه به سلامت زندگي فردي و اجتماعي نيز كمك مي‌كند.

دكتر بزرگمهر متخصص تغذيه در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف روغن زيتون به دليل داشتن اسيد چرب غير اشباع به سلامت قلب كمك مي‌كند.

وي گفت: دو نوع اسيد چرب داريم، اسيد چرب اشباع شده و اسيد چرب اشباع نشده كه خود به دو گروه اسيد چرب اشباع شده با يك باند مضاعف و اسيد چرب اشباع نشده با چند باند مضاعف تقسيم مي‌شوند.

بزرگمهر افزود: اسيد چرب اشباع شده باعث اختلالات قلبي و عروقي، افزايش فشار خون و افزايش چربي‌هاي نامطلوب خون مي‌شود و به سلامت بدن لطمه مي‌زند.

اين متخصص تغذيه ادامه داد: اسيد چرب اشباع نشده به خصوص با يك باند مضاعف، كه در مواد خوراكي مثل روغن زيتون، روغن‌هاي مغزدانه‌ها، گردو، كنجد و... وجود دارد، براي سلامت بدن بسيار مفيد است.

وي در پايان تاكيد كرد: نبايد فراموش كنيم كه مصرف زياد اسيد چرب غيراشباع نيز باعث چاقي و افزايش وزن مي‌شود./ع2
برچسب ها: چرب ، سلامت ، کنجد ، زیتون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.