وي افزود: اين افراد بايد از کالري کم مصرف کنند افراد با وزن استاندارد حدود 20 تا 25 کيلوگرم کالري احتياج دارند که اين نياز در افراد چاق بسيار کمتر است بد نيست بدانيد که 1 گرم قند حاوي 4 کالري، 1 گرم پروتئين حاوي 4 کالري و 1 گرم چربي داراي 9 کالري است بنابراين بايد افراد چاق از مصرف نشاسته ها و چربي ها کاسته و مصرف پنير را در خود افزايش دهند.
اين متخصص تغذيه تصريح کرد: مواد غذايي حاوي فيبر شامل جو، مرکبات ، لوبيا، نخود عدس، پسته، سبوس گندم، کشمش، آلو و خرما است بعد از مصرف اين مواد غذايي فرد احساس پري وسنگيني کرده و در نتيجه ديرتر گرسنه مي شود.
وي ادامه داد: از سبزيجات و ميوه جات حاوي فيبر مي توان از اسفناج، کلم، چغندر، هويج، ساقه کرفس، سيب با پوست، شلغم، توت فرنگي، انجير، پرتغال، گلابي، هلو ، گل کلم را نام برد جالب است بدانيد هويج ، ساقه کرفس، آرد گندم و بادام احساس سيري به دنبال دارند بنابراين باعث کم شدن تمايل فرد به غذا خوردن و در نتيجه جلوگيري از پرخوري مي شود.
دکتر درياني در پايان اظهار داشت: از بشقاب هاي کوچک و گود استفاده کنيد و بيشتر غذايتان را با چنگال بخوريد داروهائي نيز هستند که باعث کم اشتهائي و کاهش فعاليت ليپاز در بدن مي شوند اين داروها متعدندند و بايد حتما با تجويز پزشک مصرف شوند و براي توصيه آخر روغنهاي گياهي را جايگزين کره و روغن هاي معمولي کنيد.