به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان پرفسور ناصر پارسا در همایش بیماران خاص، افزود: ازمجموع ۳۳ هزار نوع بيماري كه توسط علم پزشكي در سطح جهان شناخته شده تنها پنج تا شش هزار مورد آن معالجه ميشوند.
وي افزود: بيماري زاييده محيط زيست است و اين بيماريها به صورت واگير، غير واگير بوده و برخي بادارو برطرف و برخي ديگر خساراتي بر بيمار وارد می کنند.
پارسا تصریح کرد: در مورد سرطانها ۵۰ درصد آنها اگر به موقع تشخيص داده شوند درمان ميشوند و اين تشخيص به موقع نيازمند چكاب هر ساله فرد از نظر سلامت است.
وی اضافه کرد: بايد به كودكان از سن پايين ياد داد كه با خواص ميوهها و سبزيجات آشنا شوند و با تحقيق در اينترنت در مسير استفاده صحيح ازمواد غذايي گام بردارند.
این پروفسور با بیان اینکه امنيت و سلامت مهمترين عوامل لازم براي يك زندگي است و بدون اين دو مقوله آزادي مفهوم ندارد ، گفت: با توسعه علم پزشكي توانستهايم طول عمر بشر را در ۵۰ سال گذشته ۳۳ سال افزايش دهيم و اكنون ۵۰ درصد مردم آمريكا بالاي ۸۲ سال عمر ميكنند و اين افراد در سن ۶۲ سال بازنشسته و به مصرف كننده تبديل میشوند.
وي افزود: اين قشر از افراد داراي چهار بيماري عمده قلب و عروق، سرطان و ديابت ميشوند و ۸۵ درصد بيماران سرطاني بالاي ۶۰ سال هستند. عضو انجمن سرطانشناسي آمريكا اظهار کرد: اكنون جمعيت دنيا 7 ميليارد و نيم است و تا ۵۰ سال ديگر اين جمعيت به ۱۲ ميليارد ميرسد كه جمعيت ۶۰سال به بالاي آن را3 ميليارد نفر شامل خواهد شد كه مصرف كننده و داراي 4 بيماري مهم هستند و هزينههاي بالايي از درمان رابه خود اختصاص خواهند داد./س