دستان متبحر پروفسور مجید سمیعی جراح و متخصص مغز و اعصاب کشورمان امروز همزمان با پایان هفته دفاع مقدس مرحمی بود بر دردهای جانبازان ایثارگران کشورمان که در بیمارستان خاتم الانبیاء بهبود هر چه سریع تر را انتظار می کشیدند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران در ساعت ویزیت بیماران جانباز و ایثارگر کشورمان در بیمارستان خاتم الانبیاء جدای از مشکلات جسمی نکته حائز اهمیت شرایط روحی و روانی نه چندان مناسبی بود که این بیماران در آن به سر می بردند مساله مهمی پروفسور سمیعی که گفت و گوی خود با ما به آن تاکید و تصریح کرد؛ که هر چند جانبازان ایران اسلامی در نقاط مختلف بدن خود صدمات جسمی بسیاری را متحمل شده اند اما از همه مهمتر صدماتی است که آنها در زندگی شخصی ،کاری و خانوادگی متحمل شده و همه این عوامل آنها را در منشا روانی بسیاری قرار داده است.
 
وی به همین علت به موضوع مهم توجه به آسیب های روانی جانبازان در کنار کمک به بهبود عضو صدمه دیده آنها اشاره و اظهار کرد: فقط با جراحی نمی توان مشکلات این بیماران را حل کرد بلکه باید رسیدگی به روان این افراد را که سال های پس از جنگ فقط مشغول ترمیم ناتوانی های خود بوده اند در اولویت قرار دهیم.
 
پروفسور سمیعی همچنین درباره دستاوردهای مرکز تحقیقات علوم اعصاب آلمان هانوفر زمینه درمان آلزایمر عنوان کرد: از اقدامات اساسی درمان آلزایمر این است که در درجه نخست از پیشرفت آلزایمر با تشخیص سریع و صحیح جلوگیری کنیم در این زمینه تحقیقات جامعی انجام شده است.
وی توضیح داد: بر این اساس برای نخستین بار در بیماران مبتلا به پارکینسون که گرفتار آلزایمر هم بودند با گذاشتن الکترود در نقطه مشخصی از مغز به میزان هوش و ذکاوت بیماران مبتلا به آلزایمر بهبود بخشیده شد البته فعلا قدم های اولیه در این زمینه برداشته شده است.


 
پروفسور سمیعی همچنین درباره کمبود جراح مغز و اعصاب در کشور به حساس بودن این رشته پزشکی اشاره و اظهار کرد: رشته مغز و اعصاب علاوه بر متخصصان تبحر به لوازم پزشکی و تجربه بسیاری نیاز دارد و لذا ضروري است تا ما تربیت شدگان پزشکی مغز و اعصاب را همراه با لوازم تخصصی مورد نیاز آنها به مناطق محروم اعزام کنیم و دست کم در همه استان ها مراکز جراحی و سانتر جراحی مغز و اعصاب قوی داشته باشیم تا هم در تشخیص و هم در درمان بیماری های مرتبط با سرعت و کیفیت بیشتری عمل کنیم.

به گفته وی در بهترین شرایط باید به ازای هر 200 تا 300 نفر یک جراح مغز و اعصاب داشته باشیم این در حالی است که هم اکنون 500 تا 600 جراح مغز و اعصاب در کشور وجود دارد./ع2
برچسب ها: آلزایمر ، بیمارستان ، جسمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار