مصرف شیر و لبنیات یکی از مواردی است که با سلامت جامعه ارتباطی مستقیم دارد و بدن در سنین مختلف به میزان خاصی از آن نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان این مطلب گفت: این استان با تولید سالانه 226 هزار لیتر در رده 16 کشوری قرار گرفته و جایگاه مناسبی را به خود اختصاص داده است.
حسامی افزود: بیشتر شیر تولیدی بر اساس جمعیت های دامی مربوط به شهرستان های سقز و دیواندره است و می توان گفت سرانه تولید شیر در کردستان 157 کیلو گرم است.
وی اضافه کرد: مقدار شیر تولیدی استان از هزار و 24 واحد تولیدی صنعتی و نیمه صنعتی با چهار هزار راس دام و همچنین از واحدهای روستایی تامین می شود.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان گفت: 135 درصد از شیر استان مازاد بر مصرف کردستان به خارج از استان صادر می شود./س
برچسب ها: شیر ، تولید ، مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.