انجير يكي از مواد غذايي است منبع كلسيم مي باشد و كلسيم نهان در اين ماده خوراكي به اندازه اي است كه با شير برابري مي كند.

علي ابوالحبيب متخصص داخلي در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: انجير يك منبع غني از پتاسيم و كلسيم مي باشد كه پتاسيم موجود در آن براي كنترل فشار خون در آن براي كنترل فشار خون بسيار مفيد و قابل توجه است.

وي افزود: انجير داراي مقدار زيادي كلسيم نيز است به گونه اي كه در 224 گرم انجير 79 ميلي گرم كلسيم وجود دارد.

ابوالحبيب اظهار داشت: انجير براي تقويت كودكاني كه داراي بدن ضعيفي هستند و استحكام استخوان ها و همچنين كم خوني بسيار مفيد است.

وي ميزان كلسيم موجود در انجير را با ميزان كلسيم موجود در شيرا يك سان دانست و گفت:‌كلسيم موجود در انجير باعث افزايش استحكام استخوان ها و پتاسيم موجود در اين ميوه باعث كاهش دفع كلسيم از طريق ادرار مي شود.

ابوالحبيب تصريح كرد: انجير از پوكي استخوان جلوگيري كرده و همچنين به خاطر وجود قند فراوان باعث فعاليت سلول ها و توليد انرژي زياد در بدن مي شود./ع2

برچسب ها: انجیر ، کلسیم ، شیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار