وي افزود: از تعداد مبتلايان 3 نفر فوت شدهاند كه هر سه نفر افغاني بودهاند.
دكتر نبوي با بيان اين مطلب كه ميكروب وبا در بعضي از فصول سال فعال ميشود و پتانسيل همهگيري پيدا ميكند، افزود: انتقال وبا از طريق آب آشاميدني كمتر است و بيشتر از طريق صيفيجات و سبزيجات و ميوههاي بوتهاي مانند:انگور، توتفرنگي، خيار و گوجه فرنگي و غيره انتقال مييابد، كه بايد قبل از مصرف ضدعفوني شوند.
وي با اشاره به ضرورت انجام اقدامات پيشگيرانه بهداشتي يادآور شد: با رعايت نكات ساده بهداشتي نه تنها ميتوان از ابتلا به بيماري وبا در امان بود بلكه در ساير فصول سال از ابتلا به ساير بيماريهاي منتقله با آب و غذا، مانند حصبه، اسهالهاي خوني و انگلهاي رودهاي نيز پيشگيري ميشود.
براساس اين گزارش همچنين رئيس مركز روابط عمومي و اطلاعرساني وزارت بهداشت در اين رابطه به خبرنگار وبدا گفت: با توجه به اينكه وزارت بهداشت، از طريق دانشگاههاي علوم پزشكي و مراكز بهداشتي درماني، مسلط به وضعيت بهداشت و درمان مناطق مرزي كشور است، لذا وضعيت اين بيماري در كشور تحت کنترل است.
رئيس مركز روابط عمومي و اطلاعرساني وزارت بهداشت در ادامه با تأكيد بر نقش آموزش و اطلاعرساني در پيشگيري از ابتلاي به اين بيماري يادآور شد: اين مركز چهارشنبه هر هفته آخرين اخبار مربوط به بيماري وبا را از طريق پايگاه خبري و اطلاعرساني وبدا به هموطنان و رسانهها اعلام خواهد كرد.